Följ med Damernas Värld till The Hamptons

Tränings- och skönhetsresa med Lexington, Face Stockholm och Damernas Värld

Här semestrar stjärnor som Beyoncé och Sarah Jessica Parker. Och vår chefredaktör Martina Bonnier. Nu kan ni läsare följa med Martina och Damernas Värld och testa det goda livet i The Hamptons! Pröva de senaste träningsformerna, det ekologisk-inspirerade köket och besök de trendigaste designbutikerna. Som bonus får du en extra dag på Manhattan. Du får kläder från kanadensiska trendmärket Lululemon, som gör funktionella plagg som är ska funka både till träningen och i vardagslivet. Alla får ett kit till ett värde av 4 630 kronor per person.

DATUM: 27 april – 3 maj 2017

Läs mer om Trackers >

 

Dag för dag program:

Torsdag 27 april
Avresa till New York JFK via München med ankomst på eftermiddagen. Efter att ha passerat passkontroll, hämtat vårt bagage och gått genom tullen blir vi blir mötta av vår svenska guide och med buss tar vi oss med buss längs Long Island till East Hampton. Resan tar cirka två timmar. På kvällen incheckning på c/o The Maidstone. Alla får sina rum och hinner installera sig innan det serveras en enklare välkomst-förtäring.
(Mat på flyget och enklare välkomst-plock på c/o The Maidstone ingår)

Fredag 28 april
Vi startar dagen med jogging på stranden för dem som önskar eller i Maidstones underbara trädgård. Därefter frukost på hotellet. Förmiddagens träningspass blir yoga hos Lululemon som därefter visar oss sin butik och senaste kollektion. Därefter fri lunch. Efter lunchen blir det busstur med mäklare James Oxnam från Brown Harris Stevens mäklarbyrå i East Hampton. James berättar lite om Long Islands historia och vi får en rundtur bland kändishusen. Sedan åker vi vidare till vingården Wöllfer Estate för en vinprovning. Före kvällens gemensamma middag berättar juvelfirman Engelberts vd Johanna Pietsch om det anrika familjeföretaget. Kvällen avslutas med gemensam middag på hotellet där även c/o The Maidstone berättar historien bakom huset och dess omgivningar.
(Frukost, vinprovning och middag ingår inklusive 1 glas bubbel)

Lördag 29 april
Vi startar dagen med yoga hos Lululemon eller jogging på stranden. Därefter frukost på hotellet. Dagens träningspass är ett TRX pass som genomförs på Silich Core + Strength. Därefter fri lunch. Efter lunch ses vi i Lexingtons butik där vi får en specialvisning och en trendföreläsning av Kristina Lindhe och Martina Bonnier. Lite senare, före vår gemensamma middag, dricker vi en cocktail samtidigt som Lexingtons vd Kristina Lindhe berättar om sin och företagets resa. Gemensam middag på The Palm som är en klassiker väl värd att besöka.
(Frukost och middag ingår)

Söndag 30 april
Vi startar dagen med yoga hos Lululemon eller jogging på stranden. Därefter frukost på hotellet. Dagens träningspass gör vi på Soul Cycle. Utflykt med buss till hamnstaden Sag Harbor. Där får alla tid att själva gå runt och utforska den härliga staden. Middag äter man på någon av stadens mysiga restauranger. Som sällskap finns alltid någon av DV’s representanter. På kvällen går bussen tillbaka till c/o The Maidstone igen.
(Frukost ingår)

Måndag 1 maj
Vi startar dagen med yoga hos Lululemon eller jogging på stranden. Därefter frukost på hotellet. Sedan tar vi oss till Elements Fitness studio för en lektion i Barre fusion som är en svettdrypande och utmärkt lektion i övningar som är bra för styrka och hjärta. Montauk juicefactory kommer att ha en provning av deras grönsaks/frukt- och detox juicer. Därefter fri lunch och eftermiddag. Kl 17.00 möts vi på c/o The Maidstone för en fördrink och smyckesshopping med Nikki Butler med fokus på lokala designers. Vi avslutar kvällen med en gemensam avskedsmiddag på vårt hotell.
(Frukost och middag ingår inklusive 1 glas bubbel)

Tisdag 2 maj
Tidig utcheckning för avfärd mot New York (vi tar med oss frukost på bussen). Väl på Manhattan får vi ett exklusivt möte med Face Stockholm. Vi får höra allt om företagets historia och dessutom information och demonstration om de senaste produkterna. Efter vårt möte med Face gör vi en guidad rundtur på Manhattan tillsammans med vår svenska lokalguide. Den som hellre vill ha eftermiddagen fri till shopping gör det. Kl 17 avgår bussen till flygplatsen för hemresa under kvällen.
(Frukost, lunch och middag ombord på flyget ingår)

Onsdag 3 maj
Ankomst Sverige på eftermiddagen.

 

Allt detta ingår:

  • Flyg till New York, JFK, t/r. Alla transfers, utflykter, aktiviteter, besök, entréer ingår.
  • Representanter från Damernas Värld är med under hela resan.
  • 5 nätters boende med del i dubbelrum på hotell c/o The Maidstone i East Hampton.
  • 5 frukostar och 4 middagar.
  • Du får prova på de allra hetaste träningsformerna som inte finns i Sverige ännu.
  • Lyxiga presenter från Lexington, Clarins, Face och Damernas Värld.
  • Generöst set med träningskläder från Lululemon till ett värde av 4 630 kronor.

Pris:

25 995 kr/per person med del i dubbelrum för prenumeranter.
26 995 kr/person med del i dubbelrum för övriga. (enkelrum på begäran och i mån av plats).

Obs! Begränsat antal platser. Först till kvarn!

 

 

Trackers · Kungsholmsgatan 32, 112 27 Stockholm · Telefon +46 (0)8 – 669 22 00 · Mail: info@trackers.se